Passie voor slim duurzaam

Jacob Huisman (Eureka Fiscountancy) is uw financieel expert. Maar hij heeft ook een passie voor duurzaam. Vooral gecombineerd met slimme financiële stappen. Jacob’s passie is zoveel mogelijk zonnepanelen in Nederland te plaatsen. Voor een échte klimaatbijdrage. En tevens een fraai rendement van uw eigen dak; een veilige belegging!

Simpele rekensom

Hij berekende dat er geen betere belegging is dan in zonnepanelen op je eigen dak. Je haalt zo 13% rendement op je investering. Vergelijk dat met de magere rentetarieven van uw bank… En dat gewoon via uw eigen dak.

Voor woonhuis, bedrijf of woningcorporatie

Geen geld (over) om zelf te investeren? Door koppeling met een (duurzame) financieringspartner leen je tegen zeer gunstige condities geld voor zonnepanelen en andere duurzame investeringen in uw woonhuis, bedrijf of woningcorporatie. Eureka kan dit gehele lastige financiële traject voor u verzorgen zodat u alleen maar hoeft te genieten van het rendement op uw zonnepanelen of andere duurzame investering!

Die visie deelt installatiebureau ETB De Noord bij monde van directeur Martin de Munter. Jacob en hij willen bedrijven en huiseigenaren overtuigen van de voordelen van zonnepanelen: een hoog rendement en tegelijkertijd een wezenlijke bijdrage aan het milieu. Zij willen zoveel mogelijk mensen over hun kansen informeren. Daarom startten zij www.verdiengeldmetzonnepanelen.nl.

Zonnepanelen leveren 25 jaar lang een superrendement

Bij ‘geld verdienen met zonnepanelen’ passen 3 stellingen:

  • Verdien 12% méér op uw geld dan bij uw bank!
  • De Nederlandse zon staat elke dag garant voor gratis stroom!
  • Veel meer rendement dan van uw bank én 21% BTW terugkrijgen!

Denkt u dat dit voor u niet haalbaar is?
Kijk op www.verdiengeldmetzonnepanelen.nl en lees waarom het tegenovergestelde het geval is!

Eureka Fiscountancy ook úw financiële rechterhand?
Meer weten? Stel uw vraag en wij nemen snel contact op!