Wie en wat is Eureka Fiscountancy

Eureka Fiscountancy startte in 2002 als Eureka Interim Finance van oprichter Jacob Huisman. De nadruk lag de eerste jaren helemaal op het verrichten van financieel interim werk; zoals hulp bij achterstand, ziekte, drukte en dergelijke.

Na enkele jaren verschoven de werkzaamheden bijna geheel naar ontzorging van opdrachtgevers met een totaalpakket aan gevarieerde financiële diensten. Sindsdien werkt Eureka vaak langere tijd bij respectievelijk voor opdrachtgevers en kan ook secretariële ondersteuning aanbieden.

Lang- en kortlopende projecten

Eureka Fiscountancy beheert en beheerst nu beide trajecten: zowel langlopende als kortdurende opdrachten in het financiële speelveld. De kennis en ervaring zijn breed. Waarbij onderliggende opleidingen en studies nauwgezet worden gevolgd en afgerond. Daarnaast heeft Eureka Fiscountancy een breed netwerk professionals, als ook andere ondersteuning nodig is.

Rechterhand

Eureka Fiscountancy durft zich daarom voor de volle honderd procent de rechterhand van ondernemers te noemen. Eureka zorgt dat het bij u blijft draaien. Onze doelstelling is dat ú bij het inschakelen van óns ervaart ‘ik heb het!’.

Eureka Fiscountancy ook úw financiële rechterhand?
Meer weten? Stel uw vraag en wij nemen snel contact op!